برای مشاوره در خصوص درس های موثر و مهم در قبولی رشته کامپیوتر
برای مشاوره در خصوص درس های موثر و مهم در قبولی رشته کامپیوتر


با پیشرفت تکنولوژی و ابزار های برنامه نویسی، رشته کامپیوتر به یکی از رشته های تحصیلی پرطرفدار برای دانش آموزان متوسطه دوم تبدیل شده است. دانش آموزانی که علاقه مند به تحصیل در مقطع متوسطه دوم رشته کامپیوتر هستند، می توانند در فرم هدایت تحصیلی خود نام این رشته را وارد کرده و در صورت برخورداری از شرایط مورد نیاز، در رشته کامپیوتر ادامه تحصیل دهند.
از جمله سوالاتی که برای دانش آموزان متقاضی تحصیل در رشته کامپیوتر وجود دارد، می توان به سوال برای رشته کامپیوتر چه درس هایی باید قوی باشد اشاره کرد. برای دریافت پاسخ این سوال و همچنین کسب اطلاعات تکمیلی در خصوص دروس رشته کامپیوتر و معدل لازم برای نهم به منظور ثبت نام رشته کامپیوتر، داوطلبان می توانند متن مقاله را به طور کامل مطالعه کرده و با آگاهی کامل برای انتخاب این رشته اقدام کنند.
برای رشته کامپیوتر چه درس هایی باید قوی باشد؟
رشته کامپیوتر یکی از رشته های محبوب برای ادامه تحصیل در مقطع متوسطه دوم می باشد. از میان دانش آموزان پایه نهم، افرادی که قصد تحصیل در این رشته را دارند می بایست اطلاعات لازم را در خصوص شرایط تحصیل در رشته کامپیوتر و معدل لازم برای نهم کسب کرده و در صورت بهره مندی از تمامی شرایط، نام رشته کامپیوتر را در فرم هدایت تحصیلی خود وارد کنند.
پس از پذیرش در رشته کامپیوتر، افراد می توانند برای تحصیل در این رشته به هنرستان ها، مدارس فنی حرفه ای و یا کار و دانش مراجعه کنند. یکی از سوالات رایج افراد داوطلب ثبت نام در رشته کامپیوتر، سوال برای رشته کامپیوتر چه درس هایی باید قوی باشد بوده و از این رو در ادامه مقاله اطلاعات کاملی در این خصوص ارائه شده است.
در پاسخ به سوال در رشته کامپیوتر چه درس هایی باید خوب باشد بایستی گفت دروس ریاضی، فیزیک و زبان انگلیسی برای تحصیل در این رشته بسیار مهم بوده و دانش آموزان این رشته به منظور تسلط به بخش های مختلف کامپیوتر بایستی زمان زیادی را صرف مطالعه این دروس نمایند. از آن جایی که کامپیوتر سیستمی پیچیده و دارای الگوریتم های مختلفی می باشد، دروس ریاضی و فیزیک از جمله دروس مهم برای تحصیل در رشته کامپیوتر می باشند.
دانش آموزانی که علاقه مند به تحصیل در رشته کامپیوتر هستند، می بایست به مباحث مختلف درس ریاضی مسلط بوده و به این درس علاقه داشته باشند. همچنین کسب نمرات قابل قبول در ریاضی مقطع متوسطه اول برای ورود به رشته کامپیوتر نیز اهمیت زیادی داشته و دانش آموزان باید نسبت به مطالعه دروس ریاضی حساسیت های لازم را داشته باشند.
درس زبان انگلیسی نیز یکی دیگر از دروس مهم برای تحصیل در رشته کامپیوتر بوده و کسب نمره مناسب درس زبان انگلیسی در پایه نهم برای ورود به رشته کامپیوتر بسیار حائز اهمیت می باشد. از آنجا که تمامی بخش های مختلف کامپیوتر به زبان انگلیسی بوده، افراد برای یادگیری و تقویت مهارت های خود در این حوزه می بایست به زبان انگلیسی مسلط باشند.
رشته کامپیوتر چه درس هایی دارد؟
یکی از سوالات رایج دانش آموزان پایه نهم که قصد تحصیل در رشته کامپیوتر را دارند، در رشته کامپیوتر چه درس هایی باید قوی باشد برای دریافت پاسخ سوال خود برای انتخاب رشته کامپیوتر در فرم هدایت تحصیلی خود اقدام کنند. برای انتخاب هر یک از رشته های تحصیلی مقطع متوسطه دوم، لازم است که داوطلبان نمره قابل قبولی در دروس تخصصی مرتبط با رشته مورد نظر کسب کنند.
برای تحصیل در رشته کامپیوتر نیز افراد بایستی به دروس تخصصی مرتبط با این رشته علاقه داشته و در امتحان نهایی نهم نمره قابل قبولی از این دروس کسب کنند. به طور کلی نمره دروس ریاضی و زبان برای تحصیل در رشته کامپیوتر بسیار حائز اهمیت بوده و از آن جا که بسیاری از دروس رشته کامپیوتر مرتبط با درس زبان، ریاضی و فیزیک می باشند. افراد بایستی به این دو درس علاقه داشته باشند.
پس از دریافت پاسخ سوال برای رشته کامپیوتر چه درس هایی باید قوی باشد، افراد بایستی اطلاعات لازم در خصوص لیست دروس رشته کامپیوتر را نیز کسب کرده تا با آگاهی کامل، نام این رشته را در فرم انتخاب رشته خود وارد کنند. به طور کلی رشته کامپیوتر در مقطع متوسطه دوم شامل مجموعه ای از دروس پایه ای بوده که به دانش آموزان کمک می کند تا با مبانی و مهارت های اولیه این رشته تحصیلی آشنا شوند و دروس اصلی رشته کامپیوتر شامل موارد زیر می باشد:
ریاضی | فیزیک | مبانی کامپیوتر و برنامه سازی |
زمایشگاه کامپیوتر | معادلات دیفرانسیل | برنامه ساری پیشرفته |
آمار و احتمالات | ریاضی مهندسی | ساختمان های گسسته |
مدارهای الکتریکی | ساختمان داده ها | زبان ماشین و برنامه سازی سیستم |
مدارهای منطقی | طراحی الگوریتم ها | مدارهای الکترونیکی |
طراحی زبان های برنامه سازی | ریزپردازنده ها | معماری کامپیوتر |
شبکه های کامپیوتر | سیستم های عامل |
افرادی که علاقه مند به دروس ریاضی، فیزیک و زبان بوده و نمرات قابل قبولی در پایه نهم کسب کرده باشند، می توانند رشته ریاضی فیزیک را برای ادامه تحصیل در مقطع متوسطه دوم انتخاب کرده و پس از فارغ التحصیلی، با شرکت در کنکور ریاضی و کسب نمره قبولی، در رشته مهندسی کامپیوتر یا علوم کامپیوتر در مقطع کارشناسی در دانشگاه تحصیل کنند. اما برخی دیگر از دانش آموزان علاقه ای به تحصیل در رشته های نظری نداشته و می توانند با ثبت نام در هنرستان و یا مرکز آموزشی فنی حرفه ای، در رشته کامپیوتر تحصیل کنند.
دانشآموزانی که در هنرستان ها و یا مراکز آموزشی فنی حرفه ای و کار دانش مشغول به تحصیل در رشته کامپیوتر شده اند، بایستی تمام دروس پایه را به خوبی یاد گرفته تا به تمام ابعاد و جنبه های کامپیوتر مسلط شوند. همچنین رشته تحصیلی کامپیوتر در مقطع متوسطه دوم به دو شاخه نرم افزار و سخت افزار تقسیم شده و دانش آموزان می توانند در یکی از دو شاخه رشته کامپیوتر تحصیل کنند.
معدل لازم برای رشته کامپیوتر نهم
علاوه بر سوال برای رشته کامپیوتر چه درس هایی باید قوی باشد، سوالات دیگری نیز برای داوطلبان تحصیل در رشته کامپیوتر وجود دارد که از جمله این سوالات می توان به سوال برای رشته کامپیوتر معدل باید چند باشد اشاره کرد. معدل یکی از عوامل تاثیرگذار در ثبت نام افراد در رشته کامپیوتر بوده و افرادی که علاقه مند به ثبت نام این رشته تحصیلی هستند می بایست معدل لازم برای رشته آی تی را کسب کرده و در صورت برخورداری از شرایط ورود به رشته کامپیوتر، نام این رشته را در فرم هدایت تحصیلی خود وارد کنند.
برخی دانش آموزان علاقه مند به رشته کامپیوتر، برای ادامه تحصیل در مقطع متوسطه دوم، رشته ریاضی فیزیک را به عنوان رشته تحصیلی خود انتخاب کرده و پس از شرکت در کنکور و کسب نمره قبولی، در رشته کامپیوتر تحصیل کنند. افرادی که قصد تحصیل در رشته ریاضی فیزیک را دارند، بایستی در امتحان نهایی نهم، حداقل معدل لازم برای نهم به منظور ورود به رشته ریاضی فیزیک را کسب کنند. به طور کلی افراد با معدل حداقل ۱۴ می توانند رشته ریاضی فیزیک را به عنوان اولیت اول خود در فرم هدایت تحصیلی انتخاب کنند. هرچه افراد معدل بهتری در پایه نهم کسب کنند از شانس بالاتری برای قبولی رشته ریاضی فیزیک در بهترین مدارس شهر خود برخوردار خواهند بود.
معدل لازم برای رشته برنامه نویسی و کامپیوتر برای داوطلبان ورود به این رشته، با رشته ریاضی فیزیک تفاوت داشته و برای ورود به این رشته تحصیلی نیازی به کسب معدل بالای ۱۴ نیست. به طور کلی برای تحصیل در رشته کامپیوتر مقطع متوسطه دوم در هنرستان ها، مراکز فنی حرفه ای و کار دانش، معدل لازم برای نهم، نمره ۱۲ تعیین شده و دانش آموزانی که موفق به کسب حداقل معدل ۱۲ نشوند، از شانس کمی برای قبولی در این رشته برخوردار خواهند بود.
نمره قبولی هر درس برای رشته کامپیوتر چند است؟
یکی دیگر از سوالات رایج دانش آموزان علاقه مند به تحصیل در رشته کامپیوتر سوال نمره قبولی هر درس برای انتخاب رشته چند است بوده و برای دریافت پاسخ، دانش آموزان می توانند ادامه متن مقاله را مطالعه کنند. در پاسخ به سوال دانش آموزان می توان گفت که به طور کلی نمرات دانش آموزان در دروس تخصصی ریاضی و فیزیک هر سه پایه تحصیلی دوره متوسطه اول تاثیر قابل توجهی بر شانس قبولی دانش آموزان در این رشته دارند.
میزان تاثیر نمره پایه های مختلف تحصیلی مقطع متوسطه اول بر شانس قبولی افراد یکسان نبوده و داوطلبان می بایست اطلاعات لازم در مورد ضریب دروس امتحان نهایی پایه های تحصیلی را کسب کنند. به طور کلی تاثیر دروس تخصصی پایه های هفتم و هشتم با ضریب یک بوده، اما نمره دروس تخصصی سال نهم ارزش بیشتری داشته و با ضریب ۳ در تعیین شانس قبولی دانش آموزان در رشته کامپیوتر محاسبه می شوند. از این رو دانش آموزان برای افزایش شانس قبولی خود در رشته کامیپوتر بایستی با آمادگی زیادی در امتحانات پایه نهم شرکت کنند. به منظور اطلاع رسانی به دانش آموزان، نمرات قبولی مورد نیاز هر درس برای تحصیل در رشته کامیپوتر در این بخش قرار داده شده است.
نام درس | ریاضی فیزیک | فنی حرفه ای | کار دانش |
ریاضی | 14 | 10 | 10 |
علوم | 13 | 10 | _ |
فناوری | _ | 12 | 12 |
هنر | _ | 12 | 10 |
دانش آموزانی که موفق به کسب حداقل نمره ریاضی برای رشته کامپیوتر و همچنین سایر درس های ذکر شده در جدول شده اند، می توانند در فرم هدایت تحصیلی خود رشته کامپیوتر را به عنوان اولویت اول انتخاب کرده و منتظر اعلام نتایج بررسی نمرات خود باشند. پس از بررسی نمرات پایه های هفتم، هشتم و نهم، نتیجه نهایی انتخاب رشته به دانش آموزان اعلام می گردد.
مشاوره تحصیل در رشته کامپیوتر
رشته کامپیوتر یکی از رشته های محبوب دانش آموزان پایه نهم برای ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر می باشد. اما بسیاری از دانش آموزان اطلاعات کافی در مورد نحوه ورود به این رشته و بازار کار آن را نداشته و به دنبال منبعی برای کسب اطلاعات لازم در مورد نحوه ورود و شرایط مورد نیاز ثبت نام در رشته کامپیوتر هستند که در این بخش از مقاله نکات مشاوره ای برای تحصیل در رشته کامپیوتر ذکر شده است.
برای ورود به رشته کامپیوتر راه های متفاوتی وجود دارد، انتخاب رشته نهم به دهم یکی از مهم ترین مراحل تعیین رشته دبیرستان شناخته شده است. برخی دانش آموزان برای تحصیل در مقطع متوسطه دوم وارد رشته ریاضی فیزیک شده و پس از شرکت در کنکور سراسری ریاضی و کسب نمره قبولی، در بهترین دانشگاه های کشور مشغول به تحصیل در رشته کامپیوتر می شوند.
برخی دیگر از دانش آموزان نیز برای تحصیل در مقطع متوسطه دوم مستقیما وارد رشته کامپیوتر شده و با مراجعه به یکی از هنرستان ها، مدارس فنی حرفه ای و کاردانش برای ثبت نام در این رشته اقدام می کنند. دانش آموزان داوطلب تحصیل در رشته کامپیوتر بایستی از بین دو رشته کامپیوتر و ریاضی، یک رشته را برای ادامه تحصیل در مقطع متوسطه دوم انتخاب کنند.
توصیه می شود دانش آموزانی که به دروس ریاضی فیزیک علاقه دارند وارد رشته ریاضی شده و پس از آن در دانشگاه مورد نظر خود در رشته کامپیوتر تحصیل کنند. دانش آموزانی که به دو درس ریاضی و فیزیک علاقه زیادی نداشته و یا نمره لازم برای ورود به رشته ریاضی را کسب نکرده اند، می توانند از طریق هنرستان در رشته کامپیوتر وارد شوند.
از آنجا که رقابت برای پذیرش در رشته کامپیوتر در دانشگاه های برتر کشور بسیار شدید است، دانش آموزانی که از رشته ریاضی فیزیک و یا کامپیوتر قصد ورود به رشته کامپیوتر در دانشگاه را دارند می بایست معدل مناسبی در امتحانات مدرسه کسب کنند. تاثیر معدل در نمره کنکور سراسری به صورت قطعی بوده و دانش آموزان بایستی امتحانات نهایی را جدی بگیرند.
برای ورود به رشته کامپیوتر در برخی از دانشگاه های کشور نیازی به شرکت در کنکور سراسری نیست و دانش آموزان در صورت کسب معدل بالای ۱۸ می توانند با استفاده از شرط معدل در رشته کامپیوتر تحصیل کنند. همچنین از لحاظ بازار کار، رشته کامپیوتر در وضعیت مناسبی قرار داشته و شرکت های مختلفی همواره با انتشار اطلاعیه استخدامی اقدام به جذب مهندسان متخصص در این حوزه می پردازند.
از آنجا که نیروی انسانی متخصص در رشته کامپیوتر بسیار زیاد می باشد، دانش آموزان بایستی مهارت و توانمندی های خود را در این حوزه افزایش دهند تا شانس استخدام در شرکت های مختلف را داشته باشند. هم چنین از آنجا که سیستم های کامپیوتری هر سال رو به پیشرفت می باشند، افراد بایستی دائما اطلاعات خود را به روز کرده و با پیشرفت های فناوری همگام شوند.
کارشناسان سامانه مشاوره دانیار آماده اند تا اطلاعات لازم در خصوص برای رشته کامپیوتر چه درس هایی باید قوی باشد؟ و معدل لازم برای رشته کامپیوتر نهم را در اختیار داوطلبان گذاشته و آن ها را از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی دانیار راهنمایی نمایند. همچنین از طریق عضویت در کانال تلگرامی و یا اینستاگرامی دانیار می توانید آخرین اخبار مرتبط با این حوزه را دریافت نمایید.